Contact
Maar dat wij, door ons in liefde aan de waarheid te houden, in alles toe zouden groeien naar Hem Die het Hoofd is, namelijk Christus.
Kan een vrouw haar zuigeling vergeten, zich niet ontfermen over het kind van haar schoot? Zelfs al zouden die het vergeten, Ík zal u niet vergeten. Zie, Ik heb u in beide handpalmen gegraveerd, uw muren zijn steeds vóór Mij.
OPEN AVOND
Kom kennis maken met BSF op een Open Avond!
BIJBELSTUDIE
Vooraf worden aan de hand van een Bijbelgedeelte vragen opgesteld en deze vragen worden in de verschillende groepjes behandeld;
THEMAGROEP
Verdiepende bijbelstudies over een specifiek onderwerp met een vaste groep.
Previous slide
Next slide

Over Bijbelstudie Flakkee

‘Jongeren aanmoedigen en toerusten om Jezus te volgen en bekend te maken’ is de missie van de jongerencommunity Bijbelstudie Flakkee (BSF).

Eind 2019 werd er een simpele bijbelstudie gehouden door een groepje vrienden op een volkstuintje achter Dirksland. Er stond geen strategie op papier en er werd geen reclame gemaakt maar op wonderlijke wijze sloten er allerlei jongeren aan en breidde de groep steeds meer uit. Enkele jaren later zijn er al honderden jongeren op avonden geweest van BSF, hebben velen hun leven aan Jezus gegeven en/of hebben verdieping gevonden in het geloof!

Wat de groep kenmerkt is het interkerkelijke karakter: “Hoewel we uit veel verschillende kerken komen, ervaren we toch een bijzondere eenheid onder elkaar. We focussen niet op onderlinge verschillen, maar bemoedigen elkaar in de persoonlijke navolging van Christus.”

De groep komt wekelijks bijeen in kleine groepjes, maar organiseert elke 5 weken ook een grotere bijeenkomst (open avond), waar alle groepjes bij elkaar komen en nieuwe mensen ook makkelijk kunnen aansluiten. Ook worden er andere activiteiten georganiseerd zoals een jaarlijks bijbelstudieweekend en evangelisatieacties.

Komende Events

Er zijn nog geen activiteiten gepland op dit moment..

Bestuur Bijbelstudie Flakkee

Riana den Braber

Kernteam

Nienke Struik

Kernteam

Maurice de Gast

Kernteam

Mart-Jan Koedam

Kernteam