Contact
Maar Hij kent de weg die ik ga. Laat Hij mij beproeven – ik zal er als goud uitkomen. Mijn voet heeft zich aan Zijn spoor gehouden; aan Zijn weg heb ik mij gehouden, ik ben er niet van afgeweken.
Maar Ik zeg u dat de mensen van elk nutteloos woord dat zij zullen spreken, rekenschap moeten geven op de dag van het oordeel.

Maand van Gebed

– Dag en nacht –

 

– Non-stop gebed –

 

– 24/7 –

 

– Op 1 locatie –

Video afspelen

Maand van Gebed op flakkee

Er is een gebedsruimte opgezet aan de Kerkring 22 te Oude-Tonge, waar iedereen welkom is om één of meerdere uren in te vullen van het rooster. Elk uur is gevuld met één of meerdere bidders, die uur na uur het stokje aan elkaar doorgaven.

Als Huis van Gebed Flakkee hebben we hart voor gebed en een verlangen om meer te zien van Gods Koninkrijk op ons eiland en in Nederland. Daarom sloten we aan bij het gebedsinitiatief van 24/7 Prayer NL: Het jaar van gebed. Vanaf Pinksteren 2024 tot Pinksteren 2025 wordt er een ononderbroken gebedsketting gevormd door heel Nederland, waarbij elke week op een andere locatie ingevuld zal worden.

Zondag 2 juni om 00:00 is de ketting begonnen en is op zaterdag 13 juli afgesloten. Dat is 5 weken langer dan gepland!