INITIATIEVEN

De rust en ruimte van ons mooie eiland, de kracht van Gods Woord en de pure verhalen van vrouwen zoals jij geven nieuwe inzichten, zetten je in jouw kracht en laten je raken. Ga jij met ons mee?

 

Huis van Gebed Flakkee

Huis van Gebed Flakkee (HVGF) is een initiatief dat als doel heeft om een pand aan te schaffen waar een woongemeenschap, ontmoetingsplek en 24-7 beschikbare gebedsruimte gerealiseerd kunnen worden. Sinds mei 2021 is er een kerngroep actief om zich hiervoor in te zetten en in de zomer van 2023 werd besloten dat het onder stichting Ichthus Alive verder zou gaan. Op dit moment wordt er actief gezocht naar een geschikte locatie voor het plan.

Bijbelstudie Flakkee

Bijbelstudie Flakkee (BSF) ontstond in november 2019 in een blokhut op de volkstuin achter Dirksland. Een klein groepje vrienden begon toen wekelijks met elkaar Bijbelstudie te doen. Dit groeide langzaam maar zeker uit tot een grote interkerkelijke jeugdbeweging. De missie van BSF is: ‘Jongeren aanmoedigen en toerusten om Jezus te volgen en bekend te maken’. Elke week wordt er een avond georganiseerd waarop de Bijbel, gebed, bemoediging en boven alles God zelf centraal staan. Het verlangen is dat jongeren God persoonlijk leren kennen om vervolgens in hun eigen omgeving dienstbaar te zijn.

Meer informatie over Bijbelstudie Flakkee is te vinden op de website en instagram pagina.

GoMySoul

Wij zijn een vrouwenbeweging met een vurig verlangen om met jou een dag apart te zetten waarin je op reis gaat met anderen, jezelf maar bovenal met God. Een reis die dient als voedsel voor je ziel en aansporing om te gaan in Zijn kracht naar de plek waar God je geplaatst heeft. Want als wij leren wat voor plek wij in mogen nemen in onze omgeving, zijn wij van onschatbare waarde. Om daar uit te leven wat wij geloven om zo tot zegen te zijn voor de mensen om ons heen en te bouwen aan Zijn Koninkrijk.

 

February 2024

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

 CONTACT