ZENDING

De rust en ruimte van ons mooie eiland, de kracht van Gods Woord en de pure verhalen van vrouwen zoals jij geven nieuwe inzichten, zetten je in jouw kracht en laten je raken. Ga jij met ons mee?

 

Maurice de Gast

Sinds september 2023 is Maurice de Gast fulltime uitgezonden als missionair werker op Goeree-Overflakkee. Nadat hij in 2019 tot levend geloof kwam, was hij betrokken bij de oprichting bij diverse initiatieven, waaronder BSF en HVGF. Er ontstond een verlangen om zich volledig te kunnen richten op het werk in Gods Koninkrijk en dit werd werkelijkheid via de samenwerking met stichting Ichthus Alive. Maurice heeft een hart voor verbinding binnen het lichaam van Christus, en zet zich hier ook voor in. Tegelijk houdt hij zich bezig met het bereiken van jongeren met het evangelie door middel van initiatieven zoals Bijbelstudie Flakkee en Youth for Christ.

Het hele verhaal van de achtergrond van Maurice is te lezen in de 1e nieuwsbrief, die hier terug te vinden is: Klik hier

Miles and Missions

Rick, Geboren in Dirksland deed in 2019 een bijbelschool in de hoop om een relatie met God te krijgen. Er gebeurde echter veel meer dan dat, hij leerde God kennen en ontving de passie om naar de onbereikte landen te gaan voor het Evangelie. Sinds dien sprong hij in en uit het zendingsveld, een paar maanden werken voor Gods Koningkrijk en dan weer een paar maanden terug in Nederland om te werken zodat hij deze reizen kon betalen.

In mei 2023 trouwde hij met Manuela en 1 maand later in juni vertrokken zei naar Centraal Azie waar zij nu wonen om Gods Woord te verspreiden. mede dankzij de samenwerking met Ichthus Alive kunnen zij zich volledig focussen op wat God van hun vraagt.

Stuur gerust een mailtje voor meer informatie of om op de hoogte te blijven door middel van hun nieuwsbrief: rickstruik@live.nl

Word jij ook zendeling?

Gods werk gaat door, heb jij een verlangen om iets in de zending te betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

 CONTACT